úterý 26. února 2013

Počítačové kurzy v březnu a dubnu



S tradičně velkým zájmem se setkávají kurzy, které knihovna pořádá v rámci podpory celoživotního vzdělávání. V současnosti běží plně obsazené kurzy trénovaní paměti pro začátečníky i pokročilé. Ve středu 6. března byl spuštěn Všeobecný počítačový kurz při mírně pokročilé.
Pro velký zájem máme znovu připraven kurz Seznámení s počítačem pro úplné začátečníky, který bude začínat ve středu 10. dubna, ve dnech 24. dubna a 26. dubna se uskuteční nově připravený kurz Microsoft Powerpoint pro začátečníky. Tyto kurzy se budou konat ve středu a pátek dopoledne od 9 do 11 hodin.
Na základě žádostí z řad zájemců ale uskutečníme kurzy poprvé i v odpoledních termínech. V úterý a ve čtvrtek vždy od 17 do 19 hodin se uskuteční ve dnech 2. dubna a 4. dubna kurz Microsoft Powerpoint pro začátečníky a v termínu od 16. dubna do 25. dubna kurz Microsoft Excel pro mírně pokročilé.
Kurzy se konají v malém sále knihovny. Pokud chcete mít účast na kurzu zajištěnou, přihlaste se již teď. Bližší informace je možno získat ve studovně Městské knihovny Břeclav na ul. Národních hrdinů 9, na tel. čísle 519 372 149, na mobilním tel. čísle 725 107 305 nebo na e-mailu cech@knihovna-bv.cz. Na kurzy je možné se přihlásit i on-line přihláškou na stránkách knihovny.

Žádné komentáře: